6x per jaar verschijnt mijn nieuws- en inspiratiebrief 'Puzzeltijd'! 

Dit is een gratis nieuws- en inspiratiebrief waarin ik blogs, nieuws, tips over samen leven en samen werken met autisme deel. Ook geef ik aandacht aan hoe je effectief stress buiten de deur kunt houden. Daarnaast uiteraard een overzicht van de geplande activiteiten of leuke aanbiedingen van APCoaching&Training.⁠

Waarom 'Puzzeltijd'?

Iedereen heeft wel eens puzzeltijd nodig. Een pas op de plaatst om dingen te verwerken en te bedenken wat je volgende stap zal zijn. 
Daarnaast is “puzzeltijd” een bekend begrip binnen het autisme. Op het moment dat er teveel informatie binnenkomt bij degene met autisme, dan hebben ze tijd nodig om alle informatie te verwerken. Zij hebben daar nu eenmaal meer tijd voor nodig. Dat noemen we puzzeltijd. Als je partner van iemand met autisme bent is je eigen puzzeltijd ook heel belangrijk. 
 Met mijn nieuwsbrief wil ik je wat puzzeltijd geven. Een moment dat je even kunt zitten en wat kunt lezen. Of je puzzelstukjes aan te reiken door middel van blogs, aankondigingen van workshops/bijeenkomsten en andere tips met je te delen 

Wil jij ook mijn gratis nieuws- en inspiratiebrief ontvangen? Schrijf je dan nu in via onderstaande knop.

Let Op!

Er is nu een speciale aanbieding in verband met het 4-jarig bestaan van APCoaching & Training. Wanneer je ingeschreven staat voor mijn nieuws- en inspiratiebrief ontvang je € 50,00 korting op  de DISC basisprofiel. Normale prijs € 149,00 dan €99,00. Lees hier meer over de DISC en het basisprofiel.


Ben je nog geen lid van mijn nieuws- en inspiratiebrief maar wil je wel gebruik maken van deze aanbieding ? Schrijf je dan gauw in via onderstaande link en vermeld meteen dat je een afspraak wilt maken voor de DISC basisprofiel.