Workshops/ trainingen rondom DISC

Leer het gedrag van jezelf en anderen beter kennen. Daarmee ontdek je naast je EIGEN KWALITEITEN, ook die van anderen. Met de kennis over de gedragsvoorkeuren van jezelf en anderen kan je FLEXIBELER en EFFICIËNTER met bepaalde situaties omgaan en actief vorm geven aan de manier waarop je met anderen COMMUNICEERT, zowel op het werk als privé.

Workshop "Je energie weer in balans"

Heb jij het de laatste tijd druk? 
Houd je veel verschillende ballen in de lucht?
En ging dat eerder altijd wel goed maar begin je nu stressklachten te krijgen?Dan is het goed te weten waar je op dit moment staat in je energiebalans en wat je kunt doen om stress erbuiten te houden.

In een rustige omgeving brengen we samen jouw energiebalans letterlijk in kaart. Door middel van het beantwoorden van vragen en het doen van een spel zal het je lukken om helder te krijgen wat jou energie kost en wat jou energie geeft.

Wat gaan we doen
Aan het eind van de twee uur durende workshop is jouw balans ingevuld en weet je wat je kunt doen om de balans weer (meer) naar het positieve te brengen.

Kosten
Voor 1 persoon € 99,95 
Prijs per groep: op aanvraag

Training "Grip op werkstress"

Vind je je werk niet leuk meer?
Moet je nou direct op zoek naar ander werk of is het mogelijk om binnen je huidige baan veranderingen aan te brengen? 
Wellicht ligt de oplossing ook wel in jezelf, door eigen gedrag wat aan te passen. Maar hoe doe je dat dan? 

 

Antwoord op al deze vragen krijg je wanneer je de training “Grip op Werkstress” doet. 

 

In een rustige omgeving gaan we kijken naar de belangrijke aspecten als het gaat om grip op (werk)stress te krijgen. In twee sessies van elke twee uur kijken we o.a. naar jouw persoonlijkheidsprofiel, de zogenoemde DISC, en speel jij het ‘Inspiratiespel’. 

Wat gaan we doen 

Aan het einde van de training heb jij een duidelijk beeld: 

- Over wat jouw gedragsvoorkeur is (DISC) en hoe dat in relatie staat met je werk en collega’s. 

- Over welke stappen je eventueel zou kunnen nemen om door verandering van gedrag jouw eigen effectiviteit op het werk te verbeteren en stress te verminderen. 

- Over je huidige baan. Weet je beter of hij nog wel of niet bij jou past, weet je ook waarom dat zo is en zijn er wellicht al eerste stappen vastgesteld om mogelijke verandering teweeg te brengen mocht dit gewenst zijn. (Inspiratiespel) 

 

Kosten 

Voor 1 persoon € 325,00 

Hierbij inbegrepen zitten 2x 2 uur sessie  en de kosten voor het DISC basisprofiel. 

 

Prijs voor organisaties: op aanvraag 

Workshops/ trainingen Grip op Stress


Training "Mediteren tegen stress"

Bereik met behulp van meditatie minder stress en meer rust

 

Wat houdt de training in: 

- Kennismaking met meditatie 

- Niet zweverig, maar concrete handvatten om je te helpen ontspannen 

- 3 sessies 

- 60 min per sessie 


Je hebt er over gehoord en wellicht gelezen dat meditatie kan helpen tegen stress. Je bent hier nieuwsgierig naar en zou daar wel meer over willen leren zonder direct bij een bestaande meditatie groep aan te moeten sluiten. Dat kan nu dus! 

 

Wat gaan we doen? 

In 3 sessies maak jij kennis met meditatie, leer je dat het niet zweverig is, maar hoe het jou concreet kan helpen in de strijd tegen stress, om meer rust te krijgen. Daarnaast krijg je tips over hoe jij het geleerde thuis en eventueel op je werk ook kan toepassen. 

 

Deze sessies kunnen zowel online als fysiek in de praktijkruimte van APCoaching & Training plaatsvinden. Tijdstip van de sessies is altijd in overleg.

Kosten
€ 55,- per sessie

Training "Omgaan met piekergedachten"

Je loopt op dit moment met hardnekkige piekergedachten rond. 
Je weet best dat het niet helpt en dat de gedachten wellicht niet gegrond zijn, maar toch…..
Je krijgt ze niet uit je hoofd. 
De piekergedachten zorgen voor onrust, zorgen ervoor dat jij niet goed slaapt. 

 

Maar deze piekergedachten kan jij aanpakken in de training "Omgaan met piekergedachten"

 


Wat gaan we doen? Elke sessie is 1,5 uur

Sessie 1: We beginnen met identificeren van welke gedachten jij op dit moment het meeste last hebt, daar zullen we eerst even omheen lopen als het ware en ontdekken waar deze vandaan komen. 

Sessie 2: Vervolgens gaan we heel praktisch aan de slag met oefeningen vanuit het RET model. Wij zullen samen oefenen zodat jij vervolgens thuis of op je werk kunt oefenen met wat je in de sessie geleerd hebt. Daarnaast zal ik ook aandacht besteden aan ontspanningsoefeningen die jou ook kunnen helpen met je piekergedachten. 

Sessie 3: We evalueren hoe het gegaan is, wat je geleerd hebt, wat je nog moeilijk vindt en wat jij nog nodig hebt om nog effectiever te zijn. Ook weer aandacht op ontspanningsoefeningen 

Sessie 4: In de laatste sessie samenvatting van geleerde en bespreking van jouw plan om te zorgen dat wat je geleerd hebt, je dat over een jaar ook nog steeds doet. 

 


Kosten 

Voor 1 persoon € 445,00 
Prijs per groep: op aanvraag

Voorwaarden

 Op alle diensten van APCoaching & Training gelden de huidige algemene voorwaarden en privacy verklaring.